Om oss

Hva om du kunne...

reise og bo hvor som helst i verden uten å måtte flytte igjen... nyte naturen vekk fra kjas og mas i ditt eget hjem på hjul... og etter en stund flytte og utforske storbyen... være selvstendig og kose seg i ditt mobilt drømmehus...

Hvis du føler at dette passer til ditt livssyn, kan et mobilt hus være et alternativ som vil oppfylle dine drømmer.

Mario’s Tiny Houses

er en produsent av mobile hus på hjul, som er enten helt selvstendige eller avhengige av eksterne anlegg. Tilbudet er rettet mot kunder som spesielt liker minimalistisk livsstil og som ønsker å sikre sin fremtid og nyte fritt liv uten å bekymre seg om pengene. Mario’s Tiny Houses er den første produsenten av hus på hjul i Norge. Firmaet starter også sin virksomhet i utvalgte europeiske land.

Hvorfor velge minihus fra Mario’s Tiny Houses?

 • Livsstil

  Å bo i et minihus på hjul er en egen livsstil. Du får et hjem som er bygget etter ditt behov med gode løsninger. Størrelsen på minihuset oppfordrer til å eie mindre ting og ha et lavere forbruk. Du kan bruke mer tid på det som betyr noe for deg.

 • Lett å flytte

  Minihusene vi leverer er bygget på tilhenger. Det betyr at du kan flytte på hjemmet ditt. Enten du ønsker å kommer nærmere naturen, har en jobb du kan ta med deg eller er på flyttefot.

 • Et hjem etter ditt ønske tilpasset norske forhold

  Mario’s Tiny Houses AS bygger minihus i Norge etter norske standarder. Vårt mål er å hjelpe flere med å realisere drømmen om å bo mindre og å kunne bruke mer energi og penger på det som er interessant i livet, og mindre på lån, forbruk og husleie. Vi har mulighet til å bygge minihuset etter ditt ønske.

 • Økonomi

  Et minihus på hjul koster mindre enn ett hus eller en leilighet og du får lavere månedlige utgifter til å bo. Et mer bevisst forhold til plass og behov hjelper deg med å unngå unødvendige kjøp. Du kan fokusere på det du faktisk trenger og bruke mer på opplevelser og dine interesser.

Minihus på hjul fra Mario’s Tiny Houses kan bli ditt neste store eventyr. Prøv selv!

Karriere i MTH
Vi er på jakt etter salgsagenter fra hele Norge!

Kontaktskjema

Vi hjelper deg gjerne med veiledning, råd og gir innspill til hvordan du kan oppfylle drømmen om et minihus på hjul. Ta gjerne kontakt:

MARIO’S TINY HOUSES AS
+47 40 12 55 00
Visningshus:
Spør etter produkt: Om oss
Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her