Hvem jobber i Mario’s Tiny Houses? Del 1 – Mario

 Da vi skrev innlegget fra 20/5 om firmaet vårt, hadde vi ikke ventet så stor respons, så mange hyggelige meldinger/e-poster og varme ord. I innlegget beskrev jeg hvordan ideen om Mario’s Tiny Houses oppsto, hvem vi samarbeider med og hva som er viktig for oss.

 

I dagens innlegg vil jeg gjerne presentere meg selv, for jeg er klar over hvor viktig dette er for våre lesere. Dere vil gjerne vite hvem jeg er, hvilken utdanning og kompetanse jeg har som er relevant i forhold til bygging av Tiny Houses, og hvilken rolle jeg har i dette firmaet.

 

Mitt navn er Mariusz Durczyk, men mange kaller meg for Mario. Jeg har fagbrev innen bygg og anlegg og innen overflatebehandling. Jeg prøver å inspirere folk til sunn og økonomisk livsstil ved å komme med konkrete løsninger.
Jeg startet min yrkeskarriere som selger av byggevarer. Så jobbet jeg med stålproduksjon. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at dette ikke var noe for meg!

 

Jeg begynte å jobbe i mitt yrke cirka to år etter at jeg var ferdig med skolen. Da gjennomførte jeg flere byggeprosjekter. Det å skape noe, inspirere og hjelpe folk, forbedre noe - dette var midt i blinken for meg! Jeg åpnet byggefirma da jeg var en ung mann, og utførte flere oppdrag for privatpersoner.
Men livet kan ta en rask vending. Da jeg i 2011 ble oppringt av min venn som tilbød meg å tre inn i hans stilling i Norge, hadde jeg plutselig tusenvis av tanker i mitt hode. Skal jeg dra eller ikke? Jeg var helt fortvilt. Det var vanskelig for meg å ta en avgjørelse, for jeg ville ikke være borte fra familien min, særlig fra min lille datter på 6 måneder. Men samtidig var jeg ikke redd for å flytte til et fremmed land uten å kunne norsk.

 

«Livet er en rekke erfaringer, og hver eneste av dem gjør oss sterkere selv om det noen ganger er vanskelig å innse dette.»
Henry Ford

 

Jeg bestemte meg for å forlate hjemlandet. Jeg kom til Oslo!

Når jeg ser tilbake, er jeg ikke i tvil om at dette var en av de beste avgjørelsene jeg har tatt i mitt liv! Ved å jobbe i norske firmaer har jeg på kort tid lært mye om norsk byggeteknologi og om arbeid i tre. Jeg ble også mer åpen i kontakt med andre mennesker. Det var også et viktig steg for meg å starte å lære seg norsk. Min yrkeskarriere i Norge tok fart, og en dag startet jeg for meg selv – jeg åpnet firma innen produksjon og salg av små hus på hjul. Mange rundt meg var skeptiske og mente at i Norge er det ingen etterspørsel etter tiny houses, og de trodde at jeg ville mislykkes. Men da siterte jeg Henry Ford om og om igjen:

 

«Hvis jeg som fersk gründer hadde spurt kundene hva de ville ha, så ville de ha svart ‘en raskere hest’. Derfor har jeg aldri spurt.»

 

Jeg er veldig glad for at jeg ikke har hørt hva andre sier og gitt opp, men at jeg fulgte mine drømmer og hadde tro på mine ideer. Nå er jeg nyskaper på det norske markedet, og sitter på all kunnskap om produktet mitt.

 

Jeg elsker lukt av tre og med stor tilfredshet følger jeg opp alle produksjonsfaser av Tiny House. Hovedmålet mitt er å ha fornøyde kunder, for dette er min belønning for det harde arbeidet og innsatsen min.

 

Jeg ønsker dere så stor arbeidsglede som jeg selv har.

Hilsen

Mario

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her