Hvem jobber i Mario’s Tiny Houses? Del 2 – Gosia

Mario’s Tiny Houses er et familiefirma som består av eier og produksjonssjef Mario, økonomisjef Gosia, kundebehandlere og produksjonsmedarbeidere.

Forrige innlegg handlet om Mario, og nå er det min tur for å presentere meg.

 

Mitt navn er Malgorzata Durczyk, men mange kaller meg for Gosia. Jeg er utdannet innen administrasjon av offentlig sikkerhet, men har etter hvert omstilt meg og blitt regnskapsmedarbeider.
Jeg er kone, mor, er fast ansatt i et firma, og driver i tillegg familiefirma sammen med min mann. I Mario’s Tiny Houses er jeg kundeansvarlig og har også hovedansvar for firmaets økonomi.


Da jeg bestemte meg for å flytte til Norge, ble livet mitt snudd på hodet. Jeg jobbet i Polen som administrativ leder, og plutselig skulle jeg dra til et fremmed land uten å ha noe sjanse for å jobbe i mitt yrke og uten å mestre språket. Men jeg var glad for at jeg reiste til mannen min!


Da startet jeg et nytt kapittel i livet mitt og var klar for nye utfordringer. Våre barn startet i norsk barnehage, og jeg kunne da starte på norskkurs. Jeg fikk 6 måneders praksis i en kantine og fikk mange positive tilbakemeldinger der. Så fikk jeg min første jobb i Norge!

 

Ofte gjentar jeg:


«Hovedgrunnen til at mange ikke oppnår det de ønsker, er at de selv ikke vet hva de vil.»
T.H.Eker

 

Jeg visste hva jeg ville, jeg ønsket å jobbe blant mennesker og med mennesker, være behjelpelig og vennlig. Jeg trivdes med kantinearbeid. Etter litt over 3 år måtte jeg slutte grunnet helseutfordringer. Jeg satset da på kjapp omstilling, for jeg ville ikke sitte hjemme. Da fikk jeg plass på regnskapsmedarbeiderkurs. Det viste seg at dette var midt i blinken for meg! Jeg gikk igjen ut i praksis, og etter praksis fikk jeg jobb i regnskapsbyrå. Jeg har fått flotte kollegaer som jeg jobber med frem til i dag, og trives på jobb kjempegodt!
I tillegg til min ordinære jobb, hjelper jeg mannen min med å drive og utvikle vårt firma. Jeg må skamfullt innrømme at jeg var blant dem som var skeptiske til produktet han ønsket å selge i Norge. Jeg har gjentatte ganger sagt at Tiny House ikke finnes i Norge. Jeg hadde ingen tro på at noen kan kjøpe produktet som er helt ukjent for vedkommende osv. Men mannen min pleide da å si:

 

«Ville Tesla tenkt samme som DEG, ville folk ikke kjøre el-biler i dag.»

 

Da ga jeg opp, men fulgte opp alt som mannen min foretok seg!

 

En dag leste jeg en artikkel om Den hellige Mor Teresa av Calcutta, og dette var hennes ord:

«Bry deg ikke altfor mye om alle verdens problemer, fokuser heller på enkeltmenneskets behov.»

 

Først etter å ha lest denne artikkelen skjønte jeg, hva mannen min prøver å oppnå. Han vil
inspirere folk til sunn og økonomisk livsstil ved å komme med konkrete løsninger.

 

Jeg ønsker alle dere like flott familie som JEG har!


Vi ønsker gamle og nye kunder velkomne til å ta kontakt med oss eller besøke vårt nyåpnede visningshus i Skarnes.

 

Hilsen

Gosia

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her