Kan et minihus være selvforsynt, slik at du ikke trenger å være avhengig av strømleverandør?

        For å møte forventningene til våre kunder, ønsker vi å gi dem de mest moderne løsningene. Et viktig element i våre prosjekter er garantien for kundenes tilfredshet med offgrid hus. Prosjektene er utviklet over mange år med komfort og kvalitet i fokus.

 

        Målet vårt er å tilby løsninger som vil bryte med tradisjonelle byggevaner og rette blikket mot nye byggemetoder. Offgrid hus bygges av nøye utvalgte materialer som garanterer for husets varmetetthet og dermed minimerer risikoen for varmetap. En slik løsning gir våre kunder et energibesparende hus. Dette betyr lave driftskostnader og mulighet til å ta i bruk nytenkende løsninger.

 

Hva gjør oss annerledes? Det sies at hvis du ønsker å bygge et bra og billig hus, må du gå for to hus: et som er billig og et som er bra. Det er mye sannhet i dette ordtaket, spesielt hvis vi legger til påstanden om at et bra hus er et hus som er billig å vedlikeholde og ikke nødvendigvis dyrt å bygge.

 

Selvforsynte minihus fra Mario’s Tiny Houses er designet for å kunne fungere uavhengig av ekstern infrastruktur. Dette resulterer i besparelse både for eieren og miljøet.

 

De selvforsynte smart minihusene fra Mario’s Tiny Houses er utstyrt med følgende:

 

➡️Fotovoltaiske paneler

➡️Batteribank for energilagring

➡️Komposterings- eller forbrenningstoaletter

➡️Gassdrevet vannvarmer 

➡️Propangassflasker

➡️Varmeisolerende glass

 

 

Avslutningsvis vil vi svare på spørsmålet vi stilte i innledningen, nemlig: Kan et minihus være selvforsynt, slik at du ikke trenger å være avhengig av strømleverandør?

- Ja, det er fullt mulig. Et minihus kan være selvforsynt og du kan være uavhengig av strømleverandør.

 

Høres ikke dette interessant ut?

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her