KVALITET OG PRIS

 

Pleier kvaliteten på et produkt å gjenspeile prisen?


Om svaret ditt er ja, så er jeg enig med deg. I tillegg vil jeg gjør deg oppmerksom på noen andre viktige faktorer.

 

Tjenester  ↔️  Produktet  ↔️  Pris ↔️ Kvalitet  🔍

 

  

 

Mario’s Tiny Houses tjenester [virksomhet] handler ikke bare om o bygge vegger, hamre inn spiker, maling av vegger og innfesting av dører og vinduer. Noe av det viktigste vi kan tilby er kunnskap. Kunnskap vi har opparbeidet oss over mange år og som gjør at vi kan bygge minihus på hjul. Det kan være du stiller deg spørsmålet; hva er så vanskelig med det?

 

Når det er snakk om å bygge en bygning på hjul som bare skal stå stille i en hage, så er det klart at det ikke er vanskelig. Men i det øyeblikket man skal møblere det fullt og innrede bad, kjøkken og plassere oppvarming, rør og det elektriske , ja da snakker vi om noe helt annet. Huset må være sikkert; bygget slik at det ikke er fare for brann, eller vannlekkasjer. Det må være stabilt og trygt å dra etter bil på veien. Har du en anelse om hvordan det er å dra 3500kg etter en bil?

 

Det er som en campingvogn på steroider, ikke noe å tulle med.

 

Under prosjekteringen og byggingen av det første minihuset vårt, Skarnes, sammen med hele teamet vårt hadde hadde vi full kontroll på hvert eneste kilogram av minihuset. Husk at Skarnes kommer fullt møblert, og klar til innflytting. I tillegg er det nok vekt igjen til alt du trenger av klær, eiendeler og personlig utstyr som du ønsker å ta med deg når du starter minihuslivsstilen. Vi ønsket å skape et hjem for deg som har et lite økologisk fotavtrykk, som føles hjemmekoselig og til en pris du har råd til.

 

Utallige timer med arbeid sammen med arkitekt, rørlegger, elektriker og snekker gjør at vi har en rik kunnskap om løsninger og muligheter for et minihus på hjul.

 

Våre minihus er produsert i Norge 🇳🇴 med materialer av høy kvalitet, som for det meste kommer fra norske produsenter. Vi gir alle våre kunder en toårig garanti og serviceavtale🔨. Om du kjøper et minihus fra Mario’s Tiny Houses så trenger du ikke å føle deg alene. Vi hjelper deg med å finne deg til rette som minihuseier, og vi kan bidra til å løse praktiske utfordringer. Vi bygger et “community” hvor alle våre kunder kan dra nytte av hverandres erfaringer.

Du kan ringe oss på telefon ☎️40 12 55 00 for råd.

 

Om det trengs kommer vi på besøk til 🏡 minihuset ditt og hjelper deg der du bor.

 

💰Pris 💰

 

Man kan si at pris ikke bare handler om kostnader, men om verdien av produktet kunden mottar. Prisen har innvirkning på den forventede kvaliteten og hvordan produktet er i bruk. At vi har valgt å produsere i Norge har stor innvirkning på prisen på minihuset våre. For å kunne et Tiny House etter forventet norsk standard og kvalitet har vi tatt dette valget, og må dermed betale norske skatte, lønninger osv.
Det hadde ikke vært et problem, å bygge minihusene vår utenlands, men hadde de vært like attraktive som de er i dag? Hadde de hatt et norsk design og hadde trevirket vi brukte vært tilpasset norske klimatiske forhold? Og kanskje det viktigste; at det elektriske og VVS anlegget er installert og kvalitetssikret i Norge gjør alt huset er trygt å bruke og at vi kan tilby vår 2 årige garanti. Det gir litt i tenke på, ikke sant?

 

Utenom dette. Hva betyr egentlig kvalitet for oss?

 

Det er ikke bare at vi kan møte våre kunders behov, og vår profesjonalitet i byggingen av minihusene, men også at vi bruker materialer av høy kvalitet og at vi er tilgjengelige og lydhøre overfor kunden ønsker og innspill.
Slik kan vi oppsummere hva vi tenker om kvalitet.

 

 Tenk etter: Hvorfor koster Coca Cola mer enn sine etterlikninger? Er det ikke rart? Nei!

 

➡️Ser flaskene like ut?
➡️Er smaken den samme?
➡️Er prisene like?
➡️Hva lar du styre når du skal kjøpe Cola?

 

Jeg lar vurderingen være opp til deg.

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her