Linisolasjon

Varmeisolasjon er en viktig faktor i hvert hjem. Riktig varmeisolasjon reduserer strømutgiftene og gir en høyere bokomfort.   

Linisolasjon er varmeisolasjonstype nr. 2 som Mario’s tilbyr kundene sine.

Dette er et naturlig og trygt varmeisolasjonsmateriale som inneholder ingen farlige stoffer og lim. Det består av 100% naturlige linfibre som festes ved hjelp av varmebehandlingsteknikk.

Lin har svært gode varmeisoleringsegenskaper som følge av en optimal kombinasjon av materialets porøsitet og tetthet. Fordelene som man får ved å bruke linisolasjon er knyttet til materialets egenskaper. Linens viktigste egenskap er dens absorberingsevne uten at fuktig luft kondenserer. I tillegg er dette en godt pustende isolasjon som har lavere varmeledningsevne enn tre. Materiale påvirkes ikke av sol og skiftende temperatur, og råtner ikke. Det lagrer ikke statisk elektrisitet.

 

Det å isolere med lin er en av varmeisolasjonsmetoder av høyeste kvalitet. Den type isolasjon gir et trygt mikroklima i alle rom, til og med inne i veggene i trebygninger. I tillegg er termolinen 100% miljøvennlig og fremkaller ikke allergi. Linisolasjon er veldig holdbar, minst i 75 år. Ved bruk over lang tid mister dette materialet ikke sine termiske isolasjonsegenskaper. Lin er et materiale som har en rekke bruksegenskaper som gjør den til en meget god varmeisolator i motsetning til andre tilgjengelige isolatorer.

 

Fordeler med linisolasjon:

  • Inneholder ikke harpiks, lim, kjemiske stoffer;

                                  

  • Holdbar i 75 år, mister ikke sine termiske isolasjonsegenskaper over tid;

                               

  • Råtner ikke, hemmer muggsopp, sopp og ande mikroorganismer;

                                  

  • Holder på og transporterer fuktighet, brukt ofte i tørre rom uten dampsperre;

                               

  • Gir bedre lydisolasjon;
  • Fremkaller ikke allergi, smuldrer ikke.

                                

 

NATURLIG ISOLERING MED LIN

 

Økologisk trygghet. Naturlig linisolasjon avgir ikke skadelige stoffer under oppvarming. Den inneholder ingen farlige kjemiske stoffer.

 

Termolin. Produsert avlinfibre, opprinnelig er dette ikke et stoff som fremkaller allergi, og kan derfor brukes av astmatikere og allergikere. Den elektriserer ikke, nøytraliserer ustabile elektromagnetiske og geopatiske felt.

 

Lang holdbarhet.Termolenpåvirkes ikke avorganiske faktorer, skiftende temperatur, ultrafiolett stråling. Dessuten oppnår denne varmeisolatoren svært god holdbarhet grunnet varmebehandling. Fra før finnes det mange eksempler på at linproduktene er meget holdbare.

 

Higroskopisk.Naturliglinisolasjonbeholderfibrenes rørformede struktur, isolatoren absorberer fukt og transporterer den uten å miste sine isolasjonsegenskaper. Fukt samles ikke, men fordampes, og dette forebygger vannkondensasjon.

 

Antiseptisk.Naturlig linisolasjon har antibakterielle og sopphemmende egenskaper, forebygger utvikling av patogener, mugner ikke, og råtner ikke. Forebygger lukt av fukt.

 

Hvorfor bruker ikke Mario´s Tiny Houses mineralull ved bygging av minihus?

VARMEISOLASJON MED MINERALULL ER SKADELIG OG UPRAKTISK!

 

Varmeisolering med mineralull kan medføre skjulte trusler og falske egenskaper. Mineralull brukes både i innvendig og utvendig isolasjon, og i begge tilfeller har den betydelige ulemper.

Den utgir formaldehyder og skadelig støv. Støv fra mineralovner er veldig skadelig, det setter seg inn i lufta og kan forårsake alvorlige sykdommer, allergi og astma.

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her