Minihuslandsby med Mario’s Tiny Houses ?

Se for deg en minihuslandsby med hus fra Mario’s Tiny Houses? 😁

Hva tenker du om det?

 

Det er kanskje noen spørsmål som naturlig dukker opp:

 

➡️Hva er en minihuslandsby?

 

➡️Hvordan ser de ut?

 

➡️Hvor finner man dem?

 

➡️Hvem kan bo der?

 

La oss starte med å forklare hva vi tenker om konseptet med en minihuslandsby.
Det er en samling av minihus som oftest ligger i nærheten av en storby, men fortsatt plassert slik at man har en nærhet til naturen. Det beste fra begge verdener med nærhet til både storbyen og naturen. Våre minihuslandsbyer er både for studenter, de som ønsker lavere boutgifter, mer tid, pensjonister, de som ønsker å bo nærmere naturen og alle andre som drømmer om å bo i et minihus.

 

 

I vår minilandsby kan man bo komfortabelt hele året, også om vinteren. Takket være en spesiell type isolasjon som er både lett og som har god isolasjonsverdi. Boutgiftene i våre minihuslandsbyer kommer til å være lavere enn for andre boalternativer, og du kan bruke mer tid og penger på det du ønsker. Minihuslivsstilen fører med seg mindre utgifter til strøm og annet forbruk, og man bor smartere på mindre areal.

 

Liknende minihuslandsbyer er blitt veldig populære i USA, og også i Europa har det slått an. For eksempel i Tyskland, Polen og Nederland. I Norge finnes det for øyeblikket ikke noe konsept som dette hvor interesserte kan bo i fellesskap i en minihuslandsby.

 

 

 

Mario’s Tiny Houses har en visjon, men vi trenger deres støtte og innspill🙏. Sammen er det mye vi kan få til! Skriv gjerne en kommentar om deres tanker og drømmer, og hvordan dere ser for dere en minihuslandsby. Det hjelper oss i det forberedende arbeidet med utvikling av minihuslandsbyer.

 

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her