Ny blogg med Marios Tiny Houses AS

Velkommen til vår ukentlige oppdatering på bloggen vår. Fra januar av kommer vi til å skrive ukentlige oppdateringer om hva som skjer hos oss i Marios Tiny Houses. Vi kommer til å lette på sløret om hva som foregår og fortelle dere om de nye prosjektene vi jobber med. Temaene vi tar opp er blant annet funksjonelle løsninger, hva dere er interessert i og trenger og bruk av minihus i det daglige. Det er bare å like og følge oss så er du sikker på å få de seneste oppdateringene.

 

De siste månedene

 

Det har gått ett år siden etableringen av Marios Tiny Houses. Siden den tid har det skjedd mye, la oss starte med å fortelle om de viktigste tingene fra det siste året. I mars og april 2017 fikk vi muligheten til å presentere “Tiny House”-konseptet vårt på Boligmessen og Hyttemessen i Lillestrøm. Der fikk vi mange verdifulle tilbakemeldinger, og en bekreftelse om at det var stor interesse for konseptet i Norge. Etter dette var vi i samtaler med Sparebank1 om muligheten for finansiering av minihus for våre kunder, og fra mai 2017 har vi kunnet tilby finansiering av minihuse i samarbeid med Sparebank1.

 

Fra september til november hadde vi en intensiv tid hvor hele teamet bak Marios Tiny Houses jobbet hardt. Vi hadde også Martin Høgeberget, frilans regissør i Kulturkollektivet, boende i visningshuset vårt. Han testet ut hvordan det er å bo i et minihus over en lengre periode (21 dager) og lagde vlogger dere kan sjekke ut på youtube kanalen vårt. 

 

YouTube Channel

 

Som en avsluttning arrangerte Martin en minikonsert, under konseptet Sofar, i minihuset. Hvem skulle trodd at det var mulig å få plass til 15 personer i minihuset samtidig? Vi har også fått laget en reklamefilm for alle som drømmer om å koble et minihuset fra Marios Tiny Houses på bilen og reise avgårde med familien 

 

 

Vi har vært på besøk i Østerrike og at samtaler med Holz100, grunnlagt av Erwin Thoma, med mål om å tilby fantastiske minihus i massivtre på det norske markedet. Visningshuset vårt har også blitt lagt ut på Airbnb til stor begeistring fra potensielle kunder.

 

Det mest gledelige for oss har vært at flere og flere her i Norge tar kontakt med oss og forteller om sine drømmer om et minihus. Vi snakker med dere hver eneste dag, og ser hvordan minihustrenden stadig brer om seg i Norge, og at flere og flere får opp øynene for minihuslivsstilen. Vi tar imot alle henvendelser med glede og noterer oss innspill fra dere.

 

Dere kan alltid ta kontakt med oss på 
info@mariostinyhouses.com
eller vår FB @mariostinyhouses .

 

Hvorfor blogg?

 

Vi har opprettet denne bloggen fordi vi vet at vi bare såvidt har startet denne eventyrlige reisen, og at det fortsatt er mye vi skal gjøre. Ved hjelp av deres innspill kan vi komme med løpende oppdateringer og videreutvikle informasjonsplattformen vår, slik at vi til enhver tid kan bidra med relevant og nyttig informasjon til dere. Målet vårt er å videreutvikle oss sammen med dere. 


På gjensyn om ikke lenge!

 

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her