Prosjekt
og
produksjon

Prosjekt og produksjon

Regler

Minihus er ikke underlagt byggeforskrifter, det betyr at det ikke trengs noe søknad til Plan- og Bygningsetaten for oppføring. Minihus kan du plassere hvor som helst men du må ha grunneiers tillatelse.

Plassering

Det er mange steder det er mulig å sette et minihus på hjul. Det enkleste er å høre med familie eller bekjente om de har ledig plass på tomten. Alternativt kan du leie plass hos noen eller skaffe en fast plass på en campingplass.

Transport

For å flytte på minihuset må det brukes en bil som kan dra tilhenger opp til 3500 kg. Sjåføren må ha førerkort klasse BE.

 • Konsept

  Først finner du ut av hva du ønsker deg i ditt minihus. Se gjerne på våre minihus og planløsninger for inspirasjon. Deretter videreutvikler vi konseptet for ditt minihus på hjul sammen med deg.

 • Prosjektering

  I denne fasen utarbeider vi byggeplaner ut fra konseptet for ditt minihus.

 • Endringer

  Vi setter oss ned med kunden, ser over byggeplanene og blir enige om eventuelle endringer.

 • Bygging

  I denne fasen bygges minihuset av erfarne fagmenn. Vi bygger med materialer av høy kvalitet.

 • Fullføring

   Det mest spennende øyeblikket i prosessen. Avdukning av det ferdige minihuset og overlevering etter inspeksjon. Vi er ikke førnøyde før kunden er det.

Karriere i MTH
Vi er på jakt etter salgsagenter fra hele Norge!

Kontaktskjema

Vi hjelper deg gjerne med veiledning, råd og gir innspill til hvordan du kan oppfylle drømmen om et minihus på hjul. Ta gjerne kontakt:

MARIO’S TINY HOUSES AS
+47 40 12 55 00
Visningshus:
Spør etter produkt: Prosjekt og produksjon
Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her