Sammenligning av tilhengere på 7 m

Vi har mange ganger understreket at tilhengere er Tiny Houses grunnlag. Det spiller ingen rolle om du skal reise med ditt minihus eller om du skal la minihuset stå i hagen/på campingplassen. Bygger du et hus på tilhengeren, må du være bevisst på hva ditt hus er bygget av!

 

Forestill deg følgende: Du kjøper en tilhenger fra leverandør som driver med masseproduksjon av tilhengere. Så bygger du et hus på denne tilhengeren!! Det første året går alt fint, kanskje året etter også. Men plutselig kommer det en dag når din tilhenger begynner å bli deformert. Husets konstruksjon (tre) påvirkes da, og som følge av dette, tåler konstruksjonen mindre, og grunnet store belastninger kan den etter hvert få sprekker.

 

Mario’s Tiny Houses tilhengere er spesialutviklet for bygging av minihus. Per i dag tilbyr vi tilhengere på 5 m og på 7 m med totalvekt 3500 kg og med 2 aksler. Det er mulig at i nærmeste fremtid prosjekteres en tilhenger med totalvekt som er mye større enn 3500 kg og som har 3 aksler.  

 

Hva er det da som gjør at Mario sine tilhengere er så unike? Tilhenger er jo bare tilhenger! Egentlig ja, men våre tilhengere er forskjellige fra de som er tilgjengelige på markedet.

 

 

Jeg vil gjerne komme med noen eksempler på hva som gjør at våre tilhengere er så forskjellige fra de som tilbys av andre leverandører som drives med masseproduksjon.

 

 

  1. Vekt - 700 kg. Tror du det er mye? Du ville kanskje ha svart at tilhengere fra andre leverandører veier jo mellom 600 og 620 kg. Les da punkt 3, 4 og 5, og så kom tilbake til punkt 1. Tenker du fortsatt at de veier for mye? Våre tilhengere har stålkonstruksjon og bunnplater, noe som gjør at du sparer minst 150 kg i vekt og ca. 10 timers tid av ditt verdifulle arbeid.
  2. Avstand mellom bakken og konstruksjonens nederste punkt. Hvis tilhengeren skal stå i hagen eller skal bare brukes som hytte, spiller denne avstanden ingen rolle. Men hvis du skal ta minihuset med på reise, er denne faktoren kjempeviktig! Ikke alle veier er som E6!

Med stor avstand mellom bakken og tilhengerkonstruksjonen blir understellet mye lettere tilgjengelig. I de fleste tilfeller er vanntanken montert under tilhengeren. Vanntank av plast kan fort bli skadet, den kan lekke eller bli ødelagt.

  1. Ferdig gulvkonstruksjon – dette får du ikke hos andre leverandører. Som nevnt før, er våre tilhengere spesialutviklet av Mario for Mario’s Tiny Houses med tanke på at våre kunder kan spare tid og penger. Det eneste du mangler da er isolasjon og gulvplate. Du trenger ikke å lage gulvkonstruksjonen, og da sparer du ca. 50 % av tiden din.
  2. Bunnplater – våre tilhengere har ferdigmontert bunnplate av aluminium som beskytter gulvet mot vann, dårlige værforhold og sist, men ikke minst, som gjør gulvet tett. Bunnplaten er inkludert i prisen, så du trenger ikke å bruke penger på å gjøre tilhengeren tett (du sparer tid).
  3. Festebolter – vet du hva festebolter brukes til? Og hvorfor spiller de så viktig rolle? Festebolter gjør at minihuset ditt blir ordentlig festet til tilhengeren. Minihuset står da stabilt og det er ingen sjanse for at noen av delene blir løse.
  4. Garanti – Med det samme tilhengeren hentes fra parkeringsplassen vår, får du garanti for alle tilhengerens elementer.
  5. Priser – Tilhengeren på 5 m koster 59 000 kr, og den på 7 m koster 68 300 kr. Tenker du at det er høy pris? Da kan du ta følgende regnestykke:

Tilhenger kjøpt fra en leverandør som driver med masseproduksjon + ferdig gulvkonstruksjon + bunnplater + din tid som du må bruke på å gjøre alt klart

 

Ta deg litt tid til å tenke over det!

 

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her