TILHENGER FOR MINIHUS

Når man bruker tilhenger som fundament for minihus er det veldig viktig at tilhengeren er av god kvalitet, kan transporteres uten å ta skade og at det tåler vekten av minihuset ditt. Det er tross alt tilhengeren som må tåle hele vekten av minihuset, og som fordeler denne vekten til underlaget den står på.

 

Tilhengerene Mario’s Tiny Houses tilbyr er designet og bygget spesielt for at man kan bygge minihus på dem. De er dimensjonert for å tåle en høy vekt og det norske klimaet.

 

Tenk etter: du starter å bygge minihus, eller du kjøper et ferdig minihus. Du har også planer om å flytte på det innimellom; husk at totalvekten kan komme opp i 3500 kg! Andre tilhengere på markedet er lave og lette. Hva tenker du om å kjøre på veien med et minihus som subber borti asfalten hver gang du kjører over et hull eller en forhøyning? Og det som verre er tenk hva som kan skje med en lett stålkonstruksjon om du kjører nedi et hull i 60km/t! Ville du ikke vært redd for at rammen skulle knekke?

 

Fordelene med våre tilhengere er:

 

➡️Rammekonstruksjonen er sveiset med stålprofiler av høy kvalitet, no som gjør den varig og stiv. Tilhengere fra Marios Tiny Houses har to aksler og en mulig totallast på opptil 3500 kg.

 

➡️I tilegg er den varmgalvanisert noe som beskytter mot korrosjon. Varmgalvanisering er en økonomisk og miljøvennlig måte å beskytte stål som gir et estetisk og teknisk bra resultat.

 

➡️Tilhengeren holder en trygg avstand fra bakken. Hva mener vi med en trygg avstand, og hvorfor er det så viktig? En trygg avstand betyr en minimumshøyde på 40 cm fra bakken til understellet. Det sikkrer at du kan frakte minihuset trygt på så og si alle veier. I tillegg sikkrer du deg ved at du kan plassere minihuset også på tomter som skråner, uten at tilhengeren tar nedi bakken😁. Visningshuset vårt hadde vi ikke fått plassert på tomten vår om avstanden til bakken var mindre.

 

➡️Spesielt designet tilhenger for minihus gjør at det er lett å bygge et minihus på tilhengeren vår. Vi kommer snart til å tilby en startpakke som gjør det enkelt å bygge et minihus selv. Med dette i bakhodet designet vi tilhengeren slik at det skal være enkelt for alle som bygger selv, slik at man får festet minihuset godt og utnyttet både bredden og høyden.

 

➡️Gulvet på tilhengeren er beskyttet mot vann og fuktighet fra undersiden

 

➡️Det er festebolter på tilhengeren som gjør at man får festet minihuset på en god og trygg måte, både ved bruk og transport.

 

➡️Den har 4 støtteben som kan sveives ut og avlaste hjulene. Med støttebenene får du stabilisert minihuset raskt og ordentlig, og du sparer hjulene for mye slitasje.

 

 

 

 

Nå har jeg forklart hvorfor det lønner seg å kjøpe tilhenger til minihus av Mario’s Tiny Houses.

Valget lar jeg være opp til deg; En tilhenger som er lett og billig, eller en som er massiv og trygg med norsk garanti.

Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her