Våre minihus

 • Skarnes

  Et lyst og luftig minihus på hjul. Minihuset har et pulttak og innvendig har det alt du trenger. God plassering av vinduer og stor takhøyde ved inngangdøra sørger for at Skarnes føles større ut på innsiden, enn det ser ut utenifra.

  Et særtrekk ved dette huset er dekorative oransje detaljer som skaper en spesiell atmosfære for å bringe glede hver dag.

   

 • Vega

  Vår moderne modell med store vindusflater og smarte løsninger. Fasaden gir huset et individuelt og stilig preg. Med et saltak på toppen er dette minihuset for deg som liker å blande det moderne og klassiske.

  De store rutene er ikke bare dekorative, men fremfor alt sikrer utmerket belysning av interiøret med naturlig lys.

   

 • Carella

  Dette er vår luksusmodell. Full utnyttelse av innvendig areal og takhøyde, og en egen terasse som kan senkes ned. Et minihus for livsnyteren som ikke vil inngå kompromisser.

  En enkel form og utgang til en harmonisk arrangert terrasse vil tilfredsstiller smaken til deg som setter pris på avslapping og originale løsninger. Det åpne rommet gjør det mulig å nyte naturens skjønnhet.

   

Karriere i MTH
Vi er på jakt etter salgsagenter fra hele Norge!

Kontaktskjema

Vi hjelper deg gjerne med veiledning, råd og gir innspill til hvordan du kan oppfylle drømmen om et minihus på hjul. Ta gjerne kontakt:

MARIO’S TINY HOUSES AS
+47 40 12 55 00
Visningshus:
Spør etter produkt: Våre minihus
Vi bruker cookies for å optimalisere din brukeropplevelse. Ved å gå videre aksepterer du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler her